Biscuiți “Brăduț”

Invitat

Primiți cu biscuitele? Cel de astăzi este de la Ana Maria și sunt cu tematică specială de iarnă.

Ingrediente:

  • 125 gr faina tip 650
  • 100 gr unt rece
  • 1 galbenus
  • 2 LG dulcisor sweeteria pudra (rasnit de mine; pentru copilasi mai mari)
  • 1/2 lgt coaja de lamaie BIO
  • 2 LG semințe de pin râșnite (sau fistic/alune de pădure/nuci)
  • 1 LG visine infuzate in suc de mar, tăiate mărunt (sau merisoare)
  • 1 vf lgt condimente BIO biscuiti speculos (sau Scorțișoara/condimente de turta dulce, ce va place);

Se amesteca întâi untul cu faina pana obținem un aluat nisipos, adăugăm apoi gălbenușul și restul de ingrediente. Când obținem un aluat omogen, îl dam 30 de min. măcar la frigider. Eu am făcut biluțe de aluat mici pe care le-am presat apoi cu fundul unui pahar și ștampilat cu model. Se coc la 160-170 gr, intre 12-15 min, in funcție de cuptor. Calzi sunt foarte moi, însă când se răcesc sunt perfecti.
Sa aveți pofta!”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post