Tocană de vinete și dovlecel cu quinoa și brânză feta

Invitat

Și cum eu am parte de un grup de prieteni minunați, astăzi vă prezint tot o rețetă care nu îmi aparține mie, ci unei dragi prietene: Ana Maria.

„Fie ca este o cina sau un prânz fără carne, aceasta tocănița este gustoasa și ușor de preparat. Sper sa va placa la fel de mult cum a fost apreciata de piticul meu care a mâncat tot castronelul.

Ingrediente:

  • 2 LG quinoa tricolora hidratată vreo 6 ore
  • 1/2 vânata
  • 1/2 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mică
  • 1 roșie tăiată cubulețe
  • 2 LG bulion de casa
  • cimbru
  • branza feta BIO desarata

Mod de preparare:

  • Eu am pus toate ingredientele la multicooker și le-am gătit 30 min pe programul Beans/Chili, dar se poate face și clasic.
  • Căliți ceapa in puțin ulei de măsline cu apă, adăugați apoi morcovul și putina apă și lăsați pana se înmoaie puțin. Puneți și vânata, după 10 min adăugați și dovlecelul (acesta se gătește mai repede) și roșiile cu bulionul, mai completați cu apa dacă e necesar și lăsați sa se gătească pana sunt gata.
  • Quinoa se poate fierbe separat și adauga spre final in preparat.
  • La servire adăugați branza feta desarata sau brânzica de casa pentru copilașii sub 1 an.
  • Pofta buna!”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post