Orzo cu ciuperci și spanac

Invitat

Rețeta aceasta îi aparține lui Ana Maria.

Ingrediente:
1 cană de paste tip Orzo
1 ceapă;
1 caserolă baby spanac proaspăt (100 gr);
1 caserolă de ciuperci Champion brune am avut eu, dar puteți și alt tip de ciuperci;
1 morcov mic;
100 gr sos de roșii;
Condimente: sare, putina pudra de usturoi, ulei de măsline;
Pentru servire: fulgi de parmezan și verdețuri (pătrunjel, busuioc).

Am pus intr-o tigaie ceapa tocata la călit in ulei de măsline și apa. Am adăugat apoi morcovul tăiat cubulețe, iar după 2-3 minute am adăugat și ciupercile tăiate cubulețe, și am mai pus apa. Am pasat sa se gătească cu capac. Când s-au înmuiat legumele, am adăugat Orzo, sosul de roșii si apa fierbinte cat sa le acopere puțin. Când au absorbit lichidul, am mai completat cu apa treptat. Nu puneți multa, puneți treptat. Am adăugat si frunzele de spanac si am acoperit iar cu capacul pana s-a gătit bine si Orzo. La final am condimentat si adăugat niște parmezan ras, am amestecat. Mie îmi place sa pun puțin parmezan și sa amestec pentru ca devin cremoase pastele. La servire am adăugat parmezan ras mare și verdețuri.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post