Orez cu lapte și banană

Invitat

Preparatul acesta, delicios și nutritiv, este pregătit de Ana Maria pentru mic dejun și sperăm să fie cu succes și la voi în familie.

„Un mic dejun ce îmi amintește de copilarie, dar puțin reinterpretat.

Ingrediente:

  • 1/4 cana de orez
  • 1 cana de lapte
  • 1 banana
  • 1 lingura de stafide
  • Esența de lamaie BIO
  • Scorțișoara ceylon
  • Muguri de pin
  • Coacăze roșii

Mod de preparare:

  • Am spălat orezul in mai multe ape, apoi l-am pus la fiert in apa și l-am lăsat câteva minute. Am aruncat apa și am pus laptele, un strop de esența BIO de lamaie și am lăsat sa fiarbă orezul, amestecând din când in când sa nu se lipească.
  • La final, am adăugat o banana coaptă pisata cu furculita, stafide (pe care le-am hidratat vreo 10 min in apa fierbinte), scortisoara ceylon, muguri de pin pisați cu lama cuțitului și fructele.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post