Budincă de chia tomnatică

Ana Maria îi spune „budincă de chia tomnatică”. Eu îi spun „unul din cele mai nutritive preparate”.
„Afara totul înghețat, noi cu caldura in suflet și culoare in farfurie. Pentru mic-dejunul de astăzi, am pregatit o budinca delicioasa din:
- 1 LG de seminte Chia râșnite
- 1 lgt semințe de In pisate
- 9-10 LG lapte de cocos
- 1 mar
- 1 para
- 1 kaki
- Scorțișoara ceylon
- 1 lgt Unt de caju
Mod de preparare:
- Am râșnit semințele de Chia și le-am pus la hidratat împreuna cu semințele de In in laptele de cocos. Eu amestec din când in când ca sa nu rămână cocoloașe. Le las vreo 20 de minunate la hidratat pana devine totul gelatinos. Dacă aveți copii mai mari și nu vreți sa rasniti Chia, atunci se lasă peste noapte la hidratat.
- Fructele le-am pus 8 minute la abur, apoi le-am pasat cu furculita (am păstrat câteva cubulețe pentru decor), am adăugat Scorțișoara și am amestecat piureul cu budinca de Chia hidratată.
- Deasupra am pus cubulețe de fructe, Scorțișoara și o lingurița de unt de caju.
- Pofta buna!”